ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

سفیر روسیه: هیچ هشداری از سوی آمریکا دریافت نکردیم

«آناتولی آنتونوف» سفیر روسیه در واشنگتن، با رد ادعای آمریکا، گفت که سفارت روسیه هیچ اخطاری از سوی آمریکا در خصوص حملات تروریستی قریب الوقوع در مسکو دریافت نکرده بود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۱ - ۰۵ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 24
کد خبر: ۲۳۳۷۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، «آناتولی آنتونوف» سفیر فدراسیون روسیه در آمریکا ادعای کاخ سفید در خصوص هشدار به مقامات روسیه در خصوص حمله قریب‌الوقوع تروریستی در مسکو را تکذیب کرد.

 

به نوشته روسیا الیوم، او گفت: «هیچ هشدار یا پیامی دریافت نکردیم، ما به گزارش وبسایت سفارت آمریکا در روسیه توجه کردیم، اما هیچ تماسی در این باره از سوی کاخ سفید یا وزارت خارجه آمریکا با من نشد».

 

کاخ سفید روز گذشته مدعی شد که آمریکا در اوایل ماه جاری میلادی اطلاعاتی از یک حمله تروریستی احتمالی در مسکو را به مقامات روسیه داده بود.

 

گفتنی است که سفارت آمریکا در روسیه در هفتم مارس در گزارشی در وبسایت خود نوشته بود: «تندروها برای حمله در اماکن پر ازدحام در مسکو برنامه‌ریزی می‌کنند». سفارت آمریکا همچنین از اتباع این کشور خواسته بود تا از حضور در مکان‌های تجاری پر ازدحام در مسکو خودداری کنند، پس از آن سفارت انگلیس و برخی کشورها نیز این هشدار را تکرار کردند.

 

آناتولی آنتونوف، همچنین گفت که پس از این حادثه تروریستی نیز دولت آمریکا تماسی با سفارت روسیه در واشنگتن نگرفته است. او گفت: «تماس‌های میان ایالات متحده و روسیه در حوزه مبارزه با تروریسم از بین رفته است، مقصر روسیه نیست».

 

سفیر روسیه همچنین یادآوری کرد که مسکو اولین طرفی بود که در حمله تروریستی 11 سپتامبر پیشنهاد کمک به آمریکا داد.

 

در پی حمله تروریستی شامگاه جمعه به یک کنسرت موسیقی در ساختمان کروکوس سیتی در مسکو، تاکنون مرگ 133 نفر و زخمی شدن 140 نفر تأیید شده است. مهاجمان که 4 نفر بودند با سلاح کلاشینکف به شکل بی مهابا به سمت جمعیت تیراندازی کرده و سپس ساختمان کروکوس را نیز به آتش کشیدند. هر 4 تروریست به علاوه 11 نفر دیگر دستگیر شده‌اند./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار